Portofel broderie 2 fermoare F Expand

Portofel broderie 2 fermoare F

2495

Nou

Portofel broderie 2 fermoare F . Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata BALI.Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi

Mai multe detalii

26 lei

TVA inclus

Adauga 300 lei pentru a avea livrare gratuita!

Informații

Pentru cei care inca mai pastreaza putin din spiritul hippie, pentru cei care il lasa pe rebelul din ei sa se exprime prin vestimentatie, pentru cei care stiu ca stilul nu inseamna trenduri, ci modul in care simti sa te imbraci si sa te accesorizezi. Lor li se adreseaza selectia noastra de accesorii vestimentare nonconformiste. De la portofele brodate, genti cu motive orientale si esarfe multicolore confectionate in India, aici gasesti tot ce ai nevoie pentru un strop de culoare in tinuta ta sau pentru un dar cu caracter.

Fișa tehnică

Țara de proveniență China
Material textil
Înălțime (cm) 11
Lățime (Diametru) (cm) 20
Lungime (cm) 4
Dimensiune mediu
Culoare multicolor
Detalii suplimentare material bumbac
Inchide

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.