Site-ul www.indochina-art.roeste site-ul oficial si proprietatea SC Indochina Trading SRL, denumita in continuare Indochina Trading sau vanzator
Pentru folosirea acestui site trebuie sa fiti de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale acestuia, prezentate mai jos. 
Prin accesarea acestui site, utilizatorul accepta faptul ca orice disputa este interpretata in concordanta cu legile romane si se supune jurisdictiei exclusive a instantelor romanesti. 
Termenii si conditiile de utilizare se refera exclusiv la site-ul 
www.indochina-art.ro.DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.indochina-art.ro, incluzand texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Indochina Trading si/sau a partenerilo sau a furnizorilor sai, si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii Indochina Trading si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. 
Folosirea fara acordul scris a Indochina Trading a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea Indochina Trading, sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.
Continutul acestui site nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice forma si nu poate fi folosit pentru a crea materiale derivate din acesta fara acordul scris al Indochina Trading.

Pentru raportarea unei eventuale încălcări a drepturilor de autor sesizată pe site-ul www.indochina-art.rovă rugăm să ne scrieţi la adresa eugen@indochina-art.ro.PRODUSELE SI SERVICIILE OFERITE PE SITE-UL CLICKBIROTICA.RO, POLITICA DE PRETURI

Indochina Trading isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul clickbirotica.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Indochina Trading isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

In conformitate cu legea 365/202 (legea comertului electronic), Art.9, pct.1, precizam urmatoarele: contractul la distanta se considera incheiat dupa verificarea de catre vanzator a stocului disponibil  si confirmarea telefonica sau prin email a comenzii. 
Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari Indochina Trading in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

In ciuda eforturilor noastre, pot exista pe site cateva produse cu preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari Indochina Trading.
Indochina Trading nu ofera garantie implicita in ceea ce priveste corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc.

Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, ambalaj, etc.).

Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu informativ; produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate prin culoare, accesorii, etc. Detaliile despre produse (denumiri, descrieri, specificatii tehnice, imagini) sunt indicate de producatori, importatori sau reprezentanti ai fiecarei marci, motiv pentru care Indochina Trading nu isi asuma responsabilitatea pentru acestea. Indochina Trading si partenerii sai pot modifica descrierile si specificatiile produselor fara instiintare prealabila, motiv pentru care va rugam sa le considerati cu titlu informativ.
In scopul imbunatatirii serviciilor Indochina Trading poate modifica preturile, denumirile produselor fara o instiintare prealabila.

Mențiune: produsele și serviciile oferite pe site-ul www.indochina-art.ro sunt furnizate numai către clienți aflați pe teritoriul Romaniei. Nu se fac vânzări și livrări de servicii si produse în afara teritoriului României.

 

PLATA PRODUSELOR

Produsele comandate de pe site-ul www.indochina-art.ro trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

Există următoarele modalităţi de plată:

  •          Prin transfer bancar (ordin de plată); livrarea produselor se face după intrarea banilor in contul Indochina Trading;
  •          Plata in numerar la livrare (ramburs)
  •          Plata cu card bancar sau cu carduri de credit cu rate fără dobândă (prin procesatorul de plăti Mobilpay)
  •          Plata in numerar sau cu card bancar la ridicarea produselor din magazinul Indochina Trading

Indochina Trading isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Pentru plata prin ordin de plata, dovada platii trebuie trimisa catre Indochina Trading la adresa de e-mail office@indochina-art.ro si preferabil anuntata si prin telefon la numarul 0744520148.

 Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Indochina Trading.LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor comandate se face în orice localitate din ţară. Nu asigurăm livrări în străinătate.

Livrarea produselor în zona de acoperire Fan Curier este gratuită pentru comenzi de minim 400,00 lei (TVA inclus)

Pentru comenzi in aria de acoperire Fan Curier mai mici de 400 de lei se percepe o taxa de livrare de 26 de lei TVA inclus

In afara ariei de acoperire Fan Curier se platesc taxele de transport suplimentare potrivit grilei Fan Curier.

Solicitati pe site-ul FAN CURIER sau telefonic informatii legate de tarifele de livrare pentru localitatea dumneavoastra. 

Site-ul nostru nu calculeaza in mod automat taxele din afara ariei de acoperire, asa ca este posibil sa va solicitam costuri suplimentare fata de devizul calculat, daca se impun taxe suplimentare de livrare (chiar la comenzile peste 400 de lei)Termenul de livrare este de 1 - 2 zile lucrătoare de la recepţionarea comenzii, dar, în anumite situaţii (produs lipsă stoc, produs indisponibil la furnizor, etc), acest termen se poate mări. Această situaţie este comunicată clientului, acesta putând să confirme sau să anuleze comanda.

Comenzile inregistrate Sambata, Duminica sau în zile libere sărbători legale vor fi procesate in prima zi lucrătoare.
Indochina Trading îşi rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienţilor.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. 

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor ce insotesc coletul. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea actelor cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Indochina Trading isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Indochina Trading care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Indochina Trading fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Indochina Trading de la acest client.


GARANTIA PRODUSELOR

Indochina Trading acorda garantie de 30 se zile produselor in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei produsul defect trebuie prezentat impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. Daca produsele ajung neinsotite de aceste documente, acestea pot fi returnate solicitantului (expeditorului) fara a i se solutiona garantia.
Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre cumparator, urmand ca vanzatorul sa trimita pe cheltuiala proprie produsul defect dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare sau montare. Trimiterea produselor defecte se face dupa anuntarea vanzatorului, specificand cat mai exact care este defectul constatat. Defectele vizibile se reclama in momentul efectuarii receptiei. Prin defect vizibil se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Orice reclamatie ulterioara referitoare la acest tip de defecte nu va fi luata in considerare. Receptia se considera ca fiind efectuata in aceeasi zi in care produsul a fost livrat sau preluat de catre client sau un reprezentant al acestuia.
Indochina Trading este exonerata de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate, montate gresit, au suferit imersii de lichide, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este necesara in procesul de inlocuire sau montare. Vanzatorul este de asemenea exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca beneficiarul reparatiei a utilizat sau manevrat aparatul in mod necorespunzator, indiferent daca vanzatorul i-a adus sau nu la cunostinta beneficiarului conditiile in care se acorda garantia pentru reparatie. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

Indochina Trading nu este raspunzatoare de eventuale defectiuni ale produselor cumparate de pe www.indochina-art.ro. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau service-ului autorizat de acesta. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Indochina Trading fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Indochina Trading de la acest client.PROMOTII SI CONCURSURI

Indochina Trading stabileste regulamentele pentru promotiile si concursurile pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului www.indochina-art.ro. Aceste promotii sunt valabile doar pentru comenzile care respecta intocmai regulamentele afisate pe site (perioada de timp specificata, stoc disponibil, etc.). O promotie o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.DREPTUL DE RETURNARE A PRODUSELOR CUMPARATE

Pentru produsele comandate pe clickbirotica.ro beneficiați de dreptul de retur in termen de 30 zile calendaristice de la receptionarea comenzii.

Conform ordonantei privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, O.U.G. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Fara sa afecteze acest drept legal, Indochina Trading ofera dreptul de retur in termen de 30 de zile calendaristice de la receptionarea comenzii. 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Indochina Trading va inapoia contravaloare comenzii in cel mult 14 zile de la data recepționării produsului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Produsele returnate trebuie sa fie in stare perfecta, nefolosite sau uzate; produsele se pot returna doar in ambalajul original, care nu trebuie sa fie deteriorat (banda adeziva lipita direct pe cutie, urme de lovituri, etc.). 
In cazul produselor care au sigiliu, acesta nu trebuie sa fie desfacut; produsul trebuie returnat sigilat. 
Pentru returnarea aparatelor, acestea trebuie sa nu fie folosite, sa includa toate accesoriile cu care a fost livrat, fara urme de lovituri, zgarieturi, etc. Starea aparatelor trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea lor. Orice semn de uzura prezent pe ambalaj atrage anularea dreptului de returnare.
In cazul materialelor consumabile desfacerea ambalajului sau sigiliului duce la pierderea dreptului de returnare a acestora.
Nu se pot returna produsele aduse pe comanda speciala, produsele personalizate.

Cumpărătorul poate să îşi exercite dreptul de retragere prin telefon sau email.

Produsele achizitionate de persoane juridice nu pot fi returnate. Acestea sunt rugate sa contacteze compartimentul vanzari Indochina Trading.
Produsele care nu sunt conform specificatiilor de pe site se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea acestuia cu unul conform. Daca Indochina Trading nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea acestuia.


CONCILIERE

în cazul în care aveţi o nemulţumire în legătură cu produsele sau serviciile oferite de INDOCHINA TRADING vă rugăm să ne adresaţi un e-mail pe adresa office@indochina-art.ro. In termen de maxim 2 zile lucrătoare veți primi un răspuns prin care vi se va comunica fie rezolvarea situației semnalate, fie procedura de urmat pentru rezolvare, daca este cazul. Orice conflict apărut între clienţi şi companie încercăm să îl rezolvăm pe cale amiabilă, prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care conflictul nu s-a soluţionat pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată române, conform legislatiei in vigoare.


POLITICA DE CONFIDENTIALITE  (vezi pagina dedicata)

TIMBRUL VERDE

Timbrul verde reflecta cheltuielile de gestionare (colectare si reciclare) a deseurilor de echipamente electrice si electronice si este evidentiat separat pe etichete si documente de cumparare. Acesta se colecteaza de catre Vanzator si se plateste Asociatiei Producatorilor acreditate de Ministerul Mediului.

Valorile timbrului verde au fost stabilite diferentiat, pe categorii.

Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 - referitoare la protectia mediului, OUG 78/2000 - privind regimul deseurilor, in temeiul dispozitiilor art. 10 din H.G 448/2005 - privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele:

        - clientii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta selectiv aceste DEEE;

        - colectarea acestor deseuri (DEEE) se va efectua prin puncte de colectare selective puse la dispozitia producatorilor de catre Autoritatile administratiei publice locale care au obligatia potrivit art.5 alin.1 ) din HG 448 /2005 de a colecta separat DEEE de la gospodariile particulare si de a pune la dispozitia producatorilor spatiile necesare pentru infiintarea punctelor de colectare a DEEE

        - clientii pot preda DEEE in mod gratuit la vanzator in momentul achizitiei unui produs nou.

        - echipamentele electrice si electronice care urmeaza a fi colectate prin centrele speciale vor avea aplicat simbolul "pubela" cu roti barata cu doua linii in forma de X, in cazul in care datorita dimensiunii echipamentului sau a modului de functionare a acestuia aplicarea simbolului pe echipament nu este posibila, simbolul se va gasi pe ambalaj, pe instructiunile de utilizare si pe certificatul de garantie al echipamentului electric si electronic in cauza.DISPOZITII FINALE

Indochina Trading isi rezerva dreptul de a modifica materialele, continutul si structura www.indochina-art.roin functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si serviciile sale fara o notificare prealabila.
Indochina Trading nu este responsabila de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor disponibile pe www.indochina-art.ro
Indochina Trading nu este responsabila pentru eventualele prejudicii survenite ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale
www.indochina-art.ro.
Orice problema aparuta din cauza produselor si serviciilor oferite de Indochina Trading si care nu este tratata mai sus, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 zile de la data sesizarii in scris a problemei de catre utilizator. Daca litigiul nu se solutioneaza, acesta va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul Indochina Trading.
Indochina Trading nu poate avea nici un control si nu isi asuma nici o responsabilitate privind continutul oricaror altor web site-uri care pot fi accesate folosind site-ul Indochina Trading. Indochina Trading nu poate fi acuzata ca aproba continutul acestor site-uri. Indochina Trading isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul site-ului
www.indochina-art.ro, catre acele domenii de internet care pot avea continut ilegal sau daunator, sau care pot fi folosite pentru anumite scopuri in prejudiciul Indochina Trading sau al serviciilor Indochina Trading, sau in prejudiciul clientilor sai si respectiv al serviciilor acestora. Violarea sistemelor www.indochina-art.rosau a securitatii retelei sunt interzise si pot duce la raspundere civila sau penala. Vom investiga incidentele privind violarile securitatii sistemului sau ale retelei si vom colabora cu politia si alte organe competente.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Indochina Trading fata de orice client nu poate depasi suma incasata de Indochina Trading de la acel client.

 


Inchide

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.