Machete

Conține 8 produse.
Arata 1 - 8 din 8 articole

Filtrare dupa:

Țara de proveniență
Material aditional
Dimensiune
Material
Culoare
 • Motocicleta lemn 10"
  Ref. 3317

  Motocicleta lemn 10". Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  63 lei
 • Motocicleta lemn mare 12"
  Ref. 272

  Motocicleta lemn mare 12". Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  81 lei
 • Macheta lemn avion lupta Macheta lemn avion lupta
  -21%
  Stoc epuizat
  Macheta lemn avion lupta
  Ref. 2848

  Macheta lemn avion lupta. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata Bali. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  26 lei 33 lei -21%
 • Autobuz doubledecker mic
  Ref. 2791

  Autobuz doubledecker mic. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  74 lei
 • Autobuz doubledecker mediu
  Ref. 2790

  Autobuz doubledecker mediu. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  131 lei
 • Autobuz doubledecker
  Ref. 2789

  Autobuz doubledecker. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  172 lei
 • Masina lemn pusculita Masina lemn pusculita
  -30%
  Stoc epuizat
  Masina lemn pusculita
  Ref. 2504

  Masina lemn pusculita. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  28 lei 40 lei -30%
 • Masina metal medie
  Ref. 332

  Masina metal medie. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  79 lei
Inchide

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.