Ornamente

Conține 27 produse.
Arata 1 - 27 din 27 articole

Filtrare dupa:

Țara de proveniență
Material aditional
Material
Culoare
 • Copacul vieții lemn 40cm
  Ref. 3415

  Copacul vieții lemn 40cm. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata Bali .Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi

  210 lei
 • Copacul vieții lemn 30cm
  Ref. 3414

  Copacul vieții lemn 30cm. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata Bali .Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi

  175 lei
 • Ornament pom pe suport lemn si coroana 150 pietre turcoaz...
  Ref. 696

  Ornament pom pe suport lemn si coroana 150 pietre turcoaz sintetic. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata India .Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi

  56 lei
 • Ornament pom pe suport lemn si coroana 150 pietre agat...
  Ref. 696

  Ornament pom pe suport lemn si coroana 150 pietre agat galben. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata India .Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi

  56 lei
 • Ornament pește alamă sidef + clopoțel
  Ref. 1043

  Ornament pește alamă sidef + clopoțel. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata INDIA.Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi

  227 lei
 • Mere bucati oglinzi B
  Ref. 3428

  Mere bucati oglinzii. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China.Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi

  39 lei
 • Mere bucati oglinzi A
  Ref. 3428

  Mere bucati oglinzii. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China.Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi

  39 lei
 • Mar alama argintata
  Ref. 3480

  Mar alama argintata. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata India.Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi

  44 lei
 • Para alama argintata
  Ref. 3475

  Para alama argintata. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata India.Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi

  53 lei
 • Soare lemn buddha 40cm
  Ref. 3559

  Soare lemn buddha 40cm. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata Bali. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  158 lei
 • Broasca lemn
  -30%
  Available
  Broasca lemn
  Ref. 3550

  Broasca lemn. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata Bali. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  37 lei 53 lei -30%
 • Lampa aladin medie
  Ref. 173

  Lampa aladin medie. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  53 lei
 • Lampa aladin mica
  Ref. 138

  Lampa aladin mica. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  39 lei
 • Cuier alama potcoava cu os
  Ref. 3485

  Cuier alama potcoava cu os. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata India. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  65 lei
 • Cruce alama
  Ref. 3484

  Cruce alama. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata India. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  70 lei
 • Figurina para alama
  Ref. 3475

  Figurina para alama. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata India. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  53 lei
 • Caseta fluture mica zinc
  Ref. 188

  Caseta fluture mica zinc. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  56 lei
 • Set 10 magneti - fluture A
  Ref. 2195

  Set 10 magneti - fluture A. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata Bali. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  26 lei
 • Set 10 magneti - fluture B
  Ref. 2195

  Set 10 magneti - fluture B. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata Bali. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  26 lei
 • Caseta fluture zinc
  Ref. 206

  Caseta fluture zinc. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  228 lei
 • Lampă Aladin mică
  Ref. 943

  Lampă Aladin mică. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata India .Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi

  21 lei
 • Placute lemn "open", "close", "bathroom", "kitchen" Placute lemn "open", "close", "bathroom", "kitchen"
  -30%
  Available
  Placute lemn "open", "close", "bathroom", "kitchen"
  Ref. 3125

  Placute lemn "open", "close", "bathroom", "kitchen". Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata Bali. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  13 lei 18 lei -30%
 • Tablou lemn 5 testoase 100 cm
  -18%
  Available
  Tablou lemn 5 testoase 100 cm
  Ref. 3099

  Tablou lemn 5 testoase 100 cm. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata Bali. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  79 lei 96 lei -18%
 • Palmier cu pui bufnita coaja ou 30 cm Palmier cu pui bufnita coaja ou 30 cm
  -30%
  Available
  Palmier cu pui bufnita coaja ou 30 cm
  Ref. 2987

  Palmier cu pui bufnita coaja ou 30 cm. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata Bali. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  43 lei 61 lei -30%
 • Papagal pictat 35cm
  -30%
  Available
  Papagal pictat 35cm
  Ref. 2951

  Papagal pictat 35cm. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata Bali. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  18 lei 26 lei -30%
 • Buturuga bufnita 15 cm Buturuga bufnita 15 cm
  -30%
  Available
  Buturuga bufnita 15 cm
  Ref. 2827

  Buturuga bufnita 15 cm. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata Bali. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  37 lei 53 lei -30%
 • Ornamente lemn cu papura Ornamente lemn cu papura
  -30%
  Available
  Ornamente lemn cu papura
  Ref. 2240

  Ornamente lemn cu papura . Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata Bali. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  15 lei 21 lei -30%
Inchide

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.