Genti

Conține 17 produse.
Arata 1 - 17 din 17 articole

Filtrare dupa:

Țara de proveniență
Material aditional
Material
Culoare
 • Geanta cocos verticala 1
  Ref. 1498

  Geanta cocos verticala 1. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  26 lei
 • Geanta cocos verticala 2
  Ref. 1498

  Geanta cocos verticala 2. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  26 lei
 • Geanta trapez clapa broderie mare
  Ref. 1510

  Geanta trapez clapa broderie mare. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  105 lei
 • Gentuta capac lațe "Kerla" - 1 buzunar
  Ref. 2488

  Gentuta capac lațe "Kerla" - 1 buzunar. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  15 lei
 • Geanta piele pictata
  Ref. 1397

  Geanta piele pictata . Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata India. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  193 lei
 • Geanta piele
  Ref. 2763

  Geanta piele. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata India. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  175 lei
 • Geanta cocos orizontala 1
  Ref. 1497

  Geanta cocos orizontala 1. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  35 lei
 • Gentute piele barbati
  Ref. 2101

  Gentute piele barbati. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  67 lei
 • Geanta Kerla capac 1 buzunar /mica bile lemn A
  Ref. 2489

  Geanta Kerla capac 1 buzunar /mica bile lemn A. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  15 lei
 • Geanta mare bile lemn A
  Ref. 2491

  Geanta mare bile lemn A. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  21 lei
 • Geanta cocos orizontala 2
  Ref. 1497

  Geanta cocos orizontala 2. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  35 lei
 • Geanta cocos orizontala 3
  Ref. 1497

  Geanta cocos orizontala 3. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  35 lei
 • Geanta Kerla capac 1 buzunar /mica bile lemn B
  Ref. 2489

  Geanta Kerla capac 1 buzunar /mica bile lemn B. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  15 lei
 • Geanta Kerla capac 1 buzunar /mica bile lemn C
  Ref. 2489

  Geanta Kerla capac 1 buzunar /mica bile lemn C. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  15 lei
 • Geanta Kerla capac 1 buzunar /mica bile lemn D
  Ref. 2489

  Geanta Kerla capac 1 buzunar /mica bile lemn D. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  15 lei
 • Geanta Kerla capac 1 buzunar /mica bile lemn E
  Ref. 2489

  Geanta Kerla capac 1 buzunar /mica bile lemn E. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  15 lei
 • Geanta mare bile lemn B
  Ref. 2491

  Geanta mare bile lemn B. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  21 lei
Inchide

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.