Mobilier

Conține 12 produse.
Arata 1 - 12 din 12 articole

Filtrare dupa:

Disponibilitate
Țara de proveniență
Material aditional
Material
Culoare
 • Suport chei lemn mic
  Ref. 3586

  Suport chei lemn mic. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata India. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  18 lei
 • Suport chei lemn mare
  Ref. 3585

  Suport chei lemn mare. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata India. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  26 lei
 • Set 3 polite lemn
  Ref. 3584

  Set 3 polite lemn. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata India. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  228 lei
 • Polita lemn suport chei
  Ref. 3489

  Cutie lemn polita suport chei. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata India. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  149 lei
 • Manechin mic
  -30%
  Available
  Manechin mic
  Ref. 2806

  Manechin mic. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  25 lei 35 lei -30%
 • Dulap 4 sertare cifre Dulap 4 sertare cifre
  -18%
  Available
  Dulap 4 sertare cifre
  Ref. 1823

  Dulap 4 sertare cifre. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  50 lei 61 lei -18%
 • Dulap 3 sertare cifre Dulap 3 sertare cifre
  -15%
  Available
  Dulap 3 sertare cifre
  Ref. 1822

  Dulap 3 sertare cifre. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  43 lei 51 lei -15%
 • Taburet pliabil mare Taburet pliabil mare
  -30%
  Available
  Taburet pliabil mare
  Ref. 1526

  Taburet pliabil mare. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  104 lei 149 lei -30%
 • Cuier lemn cheie mare Cuier lemn cheie mare
  -25%
  Available
  Cuier lemn cheie mare
  Ref. 1331

  Cuier lemn cheie mare . Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  20 lei 26 lei -25%
 • Cuier placi ceramice ( faianta ) - 4 cuie
  -30%
  Available
  Cuier placi ceramice ( faianta ) - 4 cuie
  Ref. 884

  Cuier placi ceramice ( faianta ) - 4 cuie. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  49 lei 70 lei -30%
 • Dulap usi + sertar cu inimi Dulap usi + sertar cu inimi
  -43.75%
  Available
  Dulap usi + sertar cu inimi
  Ref. 786

  Dulap usi + sertar cu inimi. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  9 lei 16 lei -43.75%
 • Dulapior cu sertar - bambus cu metal Dulapior cu sertar - bambus cu metal
  -30%
  Available
  Dulapior cu sertar - bambus cu metal
  Ref. 238

  Dulapior cu sertar - bambus cu metal. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

  147 lei 210 lei -30%
Inchide

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.