Pentru produsele comandate pe www.indochina-art.ro beneficiați de dreptul de retur in termen de 30 zile calendaristice de la receptionarea comenzii.

Conform ordonantei privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, O.U.G. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Fara sa afecteze acest drept legal, Indochina Trading ofera dreptul de retur in termen de 30 de zile calendaristice de la receptionarea comenzii. 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Indochina Trading va inapoia contravaloare comenzii in cel mult 14 zile de la data recepționării produsului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Produsul poate fi returnat prin orice mijloc catre Indochina Trading la adresa Voluntari, Str. Erou Iancu Nicolae 98B.  Costul de returnare a produsului este suportat de client. Produsul poate fi adus personal la magazinul Indochina Art, la adresa Voluntari, Str. Bucuresti Nord 14, Mall Pipera Plazza).

Produsele returnate trebuie sa fie in stare perfecta, nefolosite sau uzate; produsele se pot returna doar in ambalajul original, care nu trebuie sa fie deteriorat (banda adeziva lipita direct pe cutie, urme de lovituri, etc.).

In cazul produselor care au sigiliu, acesta nu trebuie sa fie desfacut; produsul trebuie returnat sigilat.

Pentru returnarea aparatelor, acestea trebuie sa nu fie folosite, sa includa toate accesoriile cu care a fost livrat, fara urme de lovituri, zgarieturi, etc. Starea aparatelor trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea lor. Orice semn de uzura prezent pe ambalaj atrage anularea dreptului de returnare.

In cazul materialelor consumabile desfacerea ambalajului sau sigiliului duce la pierderea dreptului de returnare a acestora.

Nu se pot returna produsele aduse pe comanda speciala, produsele personalizate.

Cumpărătorul poate să îşi exercite dreptul de retragere prin fax sau email prin completarea Formularului De Retragere.

Produsele achizitionate de persoane juridice nu pot fi returnate. Acestea sunt rugate sa contacteze compartimentul vanzari Indochina Trading.

Produsele care nu sunt conform specificatiilor de pe site se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea acestuia cu unul conform. Daca Indochina Trading nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea acestuia.


Inchide

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.