Reducere Tablou cap Buddha 60x40cm Expand

Tablou cap Buddha 60x40cm

2624

Nou

Tablou cap Buddha 60x40cm. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata Bali. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

Mai multe detalii

Produsul nu mai este in stoc

Anunță-mă când este disponibil

234 lei

TVA inclus

263 lei TVA inclus

-11%

Adauga 300 lei pentru a avea livrare gratuita!

Informații

Conform filozofiei feng shui, amenajarea casei trebuie sa reflecte trasaturile de personalitate ale celor care o locuiesc. De aceea, e esential sa alegi decoratiunile care iti spun ceva. Lasa arta si cultura Asiei de Sud-Est sa te inspire si adu putin zen in casa ta sau a unei persoane dragi cu decoratiunile Indochina Art. 
Poti alege dintre statuete Buddha care iti amintesc sa-ti pastrezi calmul, tablouri cu Ganesh care sa-ti aminteasca de faptul ca toate greutatile vor trece sau multe alte produse handmade din Asia.

Fișa tehnică

Țara de proveniență Bali
Material textil
Tip textil panza
Material aditional lemn de esenta comuna
Înălțime (cm) 60
Lățime (Diametru) (cm) 40
Lungime (cm) 4
Dimensiune mare
Culoare multicolor
Hand-made Da
Inchide

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.