Cap Buddha rasina negru indian Expand

Cap Buddha rasina negru indian

1454

Nou

Cap Buddha rasina negru indian. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata India. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

Mai multe detalii

32 lei

TVA inclus

Adauga 300 lei pentru a avea livrare gratuita!

Informații

Conform filozofiei feng shui, amenajarea casei trebuie sa reflecte trasaturile de personalitate ale celor care o locuiesc. De aceea, e esential sa alegi decoratiunile care iti spun ceva. Lasa arta si cultura Asiei de Sud-Est sa te inspire si adu putin zen in casa ta sau a unei persoane dragi cu decoratiunile Indochina Art. 
Poti alege dintre statuete Buddha care iti amintesc sa-ti pastrezi calmul, tablouri cu Ganesh care sa-ti aminteasca de faptul ca toate greutatile vor trece sau multe alte produse handmade din Asia.

Fișa tehnică

Țara de proveniență India
Material rasina
Material aditional Nu
Lățime (Diametru) (cm) 9
Lungime (cm) 8
Dimensiune mediu
Culoare negru
Hand-made Nu
Inchide

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.