Bol sticla mare C Expand

Bol sticla mare C

638

Nou

Bol sticla mare C. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China.Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi

Mai multe detalii

51 lei

TVA inclus

Adauga 300 lei pentru a avea livrare gratuita!

Informații

Ora mesei este printre putinele momente de pauza din viata agitata moderna. Este una dintre putinele ocazii in care te reunesti cu cei dragi pentru a va relaxa si a va bucura de moment. Nimic in plus sau in minus. De aceea e important ca tot ce se afla pe masa sau in jurul mesei sa fie placut si sa creeze o atmosfera linistita. 
Exploreaza selectia noastra de vase, de la fructiere din materiale speciale precum alama sau sideful, la platouri din sticla sau boluri de dimensiuni diferite.

Fișa tehnică

Țara de proveniență China
Material sticla
Lățime (Diametru) (cm) 12
Lungime (cm) 10
Dimensiune mic
Culoare visiniu
Inchide

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.